Dyskusja: AC '97 pomyłka!
Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.12.2002, 09:27   #37
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Majonez napisa***322;(a)

sprzecior mam stary ale jary
- wzmacniacz - UNITRA ŁZR stereo integrated amplifier PW 3015
- kolumny - Diora jakies tam nie chce mi sie zerkac

(a tak korzystaja z okazji to na jednej z imprezek padl ludziom wzmacniacz i prawie cala noc muza szla wlasnie z mojego sprzetu - niestety wywalilo mi membrany - tzn tylko porwalo ta elastyczna otoczke sama cewka i jej oslonka jest cala - io czy jest jakis domowy sposob na zregenerowanie tego czy dac sobie spokoj i kupic same glosniki i wstaiwc do kolumienek - jezeli mozecie to podajcie orientacyjny koszt naprawy oraz kupna nowych glosnikow)
Sprzecior masz stary, wzmacniacz moze i jary ale zaloze sie ze szumi i buczy, elektrolity do wymiany bo juz po eksploatacji odparowaly zapewnie, jesli nie wymienisz to dzwiek z kazdym miesiacem kaszana bedzie, koszt wymiany na kondensatory tentelowe to jest jakies 20 zl teraz chyba

co do glosnikow, wogole sie nie oplaca, lepiej sobie nowe glosniki sprawic, teraz masz tego wyboru od gieldy po sklepy od jasnej ciasnej, wiec kleic to czy tez majsterkowac przy tym to raczej syzyfowa praca... a tak swoja droga dla info... to kiedys tez porwala mi sie ta otoczka kleilem silikonem, jednak glebokie basy juz nie takie byly, dlatego lepiej kupic nowe

pozdrawiam
Ormianin jest offline   Odpowiedz cytując ten post