Zeczywi***347;cie mo***380;e co***347; namiesza***322;em chodzi oto ***380;e intro w grze X ktora nazwiemy Megaman przed wyczyszczeniem soczewki przejscie animacji na filmiku lagowalo ale ogoglem filmik chodzil normalnie a teraz te lagi z przejscia animacji dalej sa ale dodatkowo filmik sie zacina zupelnie tak jakbys ogladal cos na PC i komp by ci sie zawiesil na pare sekund, filmik stanolby w miejscu a ty z glosnikow uslyszalbys powtarzajacy sie dzwiek tej samej klatki po czym znow sie odwiesi i za chwile znow sie zawiesi. W innej Grze Y ktora nazwiemy Tales of Abyss ;P zacinki sa mniejsze i krtosze i w calosci jest ich tylko 3 niestety kopie plyty Tales of Abys nagrywanej z predkoscia 4x gdzies mi wcielo a orginalu chwilowo niemam na stanie bo pozyczylem. Na dana chwile zdazylem przetestowac God Of war 2 i chodzili bardzo dobrze tak jak chodzil wczesniej, przetestowalem porysowana plytke orginal Dark Chronicles i tez chodzi tak jak chodzil czyli w miare dobrze, i wpakowalem teraz gre Radiata Stories ale niewiem jaka ma predkosc nagrania >.> chyba 2x ale moze to byc 4x wiem ze w tej grze zauwazylem droba roznice otoz w bitwie jak sie chodzilo to przed czyszczeniem lagowalo a teraz 0 lagow i gra chodzi tak jak powinna
![:-]](images/smilies/].gif)
a z tamtym Megamanem dalej sa problemy mimo ze wczesniej problemow niebylo >.> jeszcze potem bede testowal na skreconym PS2 bo teraz mam rozlozonego ps2 na pulce i tak testuje na zywca gry