Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.08.2007, 15:29   #3
Emiya Shiro
Bywalec

Data rejestracji: 12.06.2007
Emiya Shiro w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
No ja wlasnie mam ten smar ktory podalem i innego niebede mial dlatego pytam czy bedzie dobry a w moim ps2 prowadnica chyba niejest ciasno polozona bo to niejest ten super Slim ps2 tylko to jest normalny czarny grubasek v7 mam zamiar wyczyscic jakas szmataka prowadnice i ta taka spiralke a potem nalozyc troche z palca tego smaru zreszta chyba nawet tej spiralki nie bede smarowal bo na niej jest nawet duzo smaru ale prowadnica jest zalepiona kurzem dlatego musze ja wyczyscic i nasmarowac.

EDIT: Nasmarowa***322;em prowadnice i ta spiralke i niby chodzi ale przy starcie gry tales of legendia tak dziwnie brzeczy tak dobrze slyszycie jakby przy przesowaniu lasera 2 razy za brzeczy nasmarowane jest raczej dobrze. Wiec co to moze byc albo wszystko jest OK albo za duzo smaru i troche chamuje ?? jest w ogogle mozliwosc zeby smar hamowal ?? albo poprostu mialem tylko ta 1 rurke posmarowac i ta spiralke >.> ta nawet przy odczycie lekko brzeknie tak jak slychac odczyt lasera do do tego lekko przeknie co to moze byc ??

Usunolem (//Usun***261;***322;em) z jednego miejsca caly smar i chodzi ladnie tylko jeszcze czasem od czasu do czasu przy niektorych grach raz zgrzytnie na poczatku gry ale to pewnie wina tego smaru ktory napewno jeszcze zostal w jednym miejscu z ktorego go nie usune a zgrzyt chyba powstal przez to ze smar nalozony w miejsce w ktorym niepowinno go byc hamowal poruszanie ale niestety nic juz na to nie poraz ja z tej miejsca usunolem to co moglem a tak to ladnie chodzi, fajnie plynnie gry chodza tak jak powinno byc bez zadnych lagow.

Ostatnio zmieniany przez Berion : 22.08.2007 o godz. 20:01 Powód: //dp
Emiya Shiro jest offline   Odpowiedz cytując ten post