Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.08.2007, 17:42   #5
kraluk
Guru

Data rejestracji: 13.02.2003
kraluk jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>kraluk jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez mgit Podgląd Wiadomości
Ponoć seria na symbianie nie ma autoblokady klawiatury, czy to prawda, jeśli tak, jak naprawić tą niedogodność....
Niestety jest to prawdą, ale można to łatwo naprawić - jest parę programów, które rozwiązują ten problem

Cytat:
Co polecacie do niej doinstalować
Oj... Jest tego duuużo, ale każdy instaluje to, co mu wydaje się potrzebne.
Tak z zbiegu, to mogę polecić program Xlator + bazy słownikowe (np. SWO, SJP, encyklopedia, słowniki językowe etc.) - program wybitnie przydatny w życiu

Cytat:
Czy Antyvirus ( w E50) jest niezbędny, czy można spokojnie go olać
Ja powiem tak: jeśli będziesz zasysać programy i inne gadżety ze sprawdzonych stron, i będziesz się starał sprawdzać to antywirem na PC, to nie masz się czym martwić (KAV 6 spokojnie sprawdza pliki *.sisx, tak samo jak *.exe).

Osobiście nie używam (szkoda mi RAMu na takie coś) i żyję - nie spotkało mnie nic strasznego przez 7 miesięcy używania telefonu z Symbianem

Cytat:
I czy są pokrowce satynowe (na zamek) do tej noki, silikonowy pokrowiec odpada z oczywistych względów, a kabury jakoś mnie nie przekonują
Tzn. ja polecam futerały firmy Krusell - troszkę kosztują, ale są warte swojej ceny - sam używam i jestem w pełni zadowolony; wykonane są bardzo solidnie z prawdziwej skóry

Przykład: http://allegro.pl/item226885354_krus...cz_37_99_.html