Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.08.2007, 00:27   #7
kraluk
Guru

Data rejestracji: 13.02.2003
kraluk jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>kraluk jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Kasprzak Podgląd Wiadomości
Generlanie www.symbianos.pl i inne i ogladasz co mają na stronach.
Napewno odpowiednik pakietu office, pdf+ do pdf`ów, tomtom (jezeli potrzebujesz navi i masz gpsa na bt), mendedzer plikow, SmartMovie też jest fajny.
To ja mogę jeszcze dorzucić:
www.symbianforum.pl

Cytat:
Napisany przez Kasprzak Podgląd Wiadomości
Co do pokrowca...owszem, chroni telefon, ale naprawde..beznadziejnie i zenujaco wyglada w tym telefon. Raz ze grubszy, 2 ze gorzej sie nim operuje (pisanie smsa ... nikt mi nie powie ze ejst tak samo "fajnie i super" jak bez)...dlatego ja nie nosze.
Bzdura, bzdura i jeszcze raz bzdura. Nie mogę się z Tobą pod żadnym pozorem zgodzić. Chyba nie miałeś nigdy pokrowca od Krusella

Osobiście spotkałem się z wieloma opiniami, że w takowym skórzanym pokrowcu, telefon wygląda bardzo ładnie

Choć rzeczywiście telefon trochę powiększa swoje gabaryty w tym 'opakowaniu' - ale osobiście jestem zdania, iż jeśli wydaję 1000 PLN na telefon, to mam ochotę, żeby ten aparat posłużył mi trochę bez dodatkowego pakowania w niego pieniędzy z powodu np. zniszczonej obudowy...
Ale to tylko moje skromne zdanie