Dyskusja: iPhone zlamany !!!
Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.08.2007, 13:19   #1
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
iPhone zlamany !!!

Simlock firmy AT&T zostal zlamany i to na dwa sposoby:
Sposob pierwszy nieco skomplikowany, niepewny i wymagajacy sporo pracy.
Drugi polegajacy na ingerencji w elektronike iPhona
Cytat:
Usuni***281;cie blokady operatora wymaga otworzenia iPhone i delikatnej ingerencji w jego elektronik***281;. Wystarczy wlutowa***263; dwa przewody i prze***322;***261;cznik. Ta modyfikacja pozwala na kasowanie i zapis pami***281;ci EEPROM zawieraj***261;cej firmware telefonu.
Reszta to ju***380; sprawa czysto programowa, komplet potrzebnego oprogramowania mo***380;na pobrac z sieci
Ja jednak nie kupie sobie iPhona, mimo, ze jestem zwolennikiem, ale nie maniakalnym produktow Apple, to raczej kwestja pogladow na polityke Apple, ktora jest moim zdaniem paranoiczna i calkowicie, na gruncie europejskim, nie do przyjecia (Apple zada oplat za kazde polaczenie z iPhona, mowiac prosto, zada % od kosztow kazdego polaczenia)
W Stanach moze to i przejdzie, w Europie juz nie.
Moze Steve wie co robi :0 ale ja tez wiem swoje
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online