Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.08.2007, 18:26   #17
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
było by łatwiej gdyby powiedział jakie to DVD (model firma etc. jakie podłączenie miedzy LCD a DVD może ma czytnik HD DVD lub BR)
zero inf. tylko ze chce nagrać plik
potem sie okazało ze ma to być prezentacja która będzie dopiero robił
jak dla mnie trochę dużo nie precyzyjnych informacji no ale...

przy kupnie Pionka właśnie zwracałem uwagę żeby potrafił czytać pliki div-x w wysokiej rozdzielczości i miał HDMI

bo to ze odtwarzacz reklamują ze czyta wszystko div-x xivid nie oznacza wcale ze poradzi sobie z materiałem wysokiej rozdzielczości

najbardziej mnie śmieszy w ustawieniach niektórych odtwarzaczy DVD tryb HD

jak można przepościć daj na to przez RGB materiał HD ?

no ale cena czyni cuda