Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.08.2007, 21:24   #679
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
jak tam kto woli

ale póki co dalsze negocjowanie co będzie a czego nie w

@Portalnet kolegi kompie jest już wyjaśnione

ja miałem Samsunga 203B na Sata całkiem całkiem palił bez LS
scany w temacie o nim http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=73151

i jego bym polecił pełne wsparcie dla Bitsetingu b.dobra korekcja nie najgorszy zapis

wada jest to ze nie ma LS ale to już rzecz gustu

nie zauważyłem konfliktów z MB co było w przypadku Pionka 212