Witam.
Mam problem z Daemon Tools. Zanstalowałem wersję 4.10 i niby wszystko ok, ale jest jeden, wielki i zarazem dziwny problem. Gdy tylko otworzę Firefoxa bądź IE automatycznie otwiera mi się tacka od nagrywarki (LG GSA-H42L)!!!

Gdy otworzę już przeglądarkę i kliknę na jakiś link, tacka się zamyka, gdy kliknę w kolejny link znowu się otwiera i tak w kółko. Jak nie włączam Firefoxa ani IE to jest ok

Odinstalowanie Daemona również nie rozwiązuje problemu. Jedynie przywracanie systemu w XP normuję sytuację. Jedyną wersją, działająca bez zarzutu jest DT 3.47. Spotkał się ktoś z takim cyrkiem? Do nagrywarki wgrałem najnowszy firmeware jednak to nie rozwiązuje problemu. W komputerze mam tylko i wyłącznie nagrywarkę LG, żadnego napędu więcej. Nie mam również żadnych programów do emulacji oprócz DT. Do nagrywania używam Nero, NTI CD&DVD Maker i nic poza tym. Może mi ktoś wyjaśnić co jest grane? Jakieś czary mary czy co? Co ma przeglądarka do napędu? Proszę o pomoc, bo jak tak dalej pójdzie to nigdy się nie przesiądę z DT 3.47 na 4.xx.