Dyskusja: Modem i koszta
Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.12.2002, 09:19   #17
cana
Łaskobójca

Data rejestracji: 24.04.2001
cana zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Brzuszki przez co Ty się łaczysz 5 baniek to widziałem jak utłukłem 1500 impulsów na 0202122 a nie 500
przeliczając abonament jakieś tak na okrągło 50zł pakiet 30 za 60 to jakieś 65zł a 500 impulsów *0.29*1.07 daje jakieś 150zl to w sumie jest 260 a nie 500 ! -> coś jest bardzo nie tak i albo duuuużo rozmawiasz przez telefon albo coś telepsy poj...ało
a co do połaczeń to last time tpsa stwierdziła że mam nadpłatę i oddali mi prawie 80zł / siedze na modemie i ryczałcie 45h i tak mało bo ten ryczałt to jak mam dobrze zakręcony weekend idzie do piachu /
na 100% weż sobie biling bo tu naprawdę / o ile nie ma normalnych rozmów/ to jest nie tak, ale jedna sprawa, czy czasem siedząc na isdn który ma 2 kanały / no dobra 3 ale ten ostatni to serwisowy/ to nie płacisz za 2 kanały czyli dwa razy?, choć i to też nie załatwia sprawy bo suma nadal się nie zgadza/
jak siedzisz na ryczałcie to po co się dekonektować a jak już coś to jak siedzisz w usenecie i zasysasz hamsterem grupki hurtowo to wtedy tak, opłaca się rozłączyć po sciągnięciu nowości przez chomika, bo zanim przeczytasz nowe rzeczy i na nie odpowiesz, to dużo czasu ucieka / w takim wypadku opłaca się rozłączyć/
pozdro

Ostatnio zmieniany przez cana : 19.12.2002 o godz. 09:27
cana jest offline   Odpowiedz cytując ten post