mam film o pojemności prawie 8 giga nagralem go na płytę DVD(8,5GB) wszystko jest w porządku, najpierw lecą reklamy, potem jakieś motywy jak powstał film, a następnie jest filmik w czasie którego wyświetla się menu,(start filmu, ustawienia , wybór scen itd) z tym że w nic nie mogę wejść, nie da się operować w tym menu i nie wiem dlaczego:/?
na kompie normalnie po odpaleniu z dysku wszystko działa natomiast z nagranej płyty menu jest również jak w przypadku odtwarzacza niedostępne!
nagrywałem w Nero - dvd video , jak tworze swoje menu w tym samym programie to można w nim operować ale w tym wypadku menu było oryginalne więc przy nagrywaniu odznaczyłem tworzenie własnego menu, i tak jak mówiłem wizualnie menu działa wszystko się pojawia natomiast nie można z tego korzystać muszę w pilocie przeskoczyć do następnego pliku żeby film szedł , ale lektora nie włącze.....
więc gdzie popełniłem błąd podczas nagrywania bo to raczej nie wina filmu skoro działa na kompie , nie chce ryzykować zepsucia kolejnej płytki za 10zł