|
Kilka slów na temat numeru seryjnego w "NeroBurningRom" :
Jakiś czas temu zakupiłem wersję box nagrywarki "TEAC X24" .Wraz z nagrywarką otrzymałem Nero w wersji 5.0 .Na okladce widniał nr seryjny do softu .
Ten numer wykorzystuję aż do dziś .Działa on z wszystkimi wersjami ,jakie do tej pory miałem .
Wiemy iz wersje rozprowadzane z nagrywarkami maja pewne minusy :
działają tylko z nagrywarką zakupioną wraz z tym oprogramowaniem .
W ten sposób dochodzi do kuriozalnych przypadków :
Kupuję LiteOn-a X52 instaluje soft dołączony do nagrywarki ,sęk w tym iż dysponuję dodatkowo nagrywarką DVD i....klapa soft nie widzi mi nagrywarki DVD .Instaluję "Nero" ,który dołączony został do nagrywrki DVD i ...klapa soft nie widzi nagrywarki LiteOn .
Rozwiązaniem tego problemu jest numer seryjny ,którym dysponuję - po wpisaniu tego numeru nastepuje restart ,po restarcie każdy z wersji (dotychczasowych)programu "Nero" rozpoznaje wszystkie nagrywarki bez problemu .Z tego co słyszałem mój numer będzie niestety działał aż do czasu wypuszczenia wersji "6.0" tak więc pożniej trzeba będzie ...
Tak więc kluczem do sukcesu jest odpowiedni numer seryjny ,ktry napewno większośc forumowiczow także posiada .
Jeśli chodzi o dodatkowo płatne kodeki (MP3 oraz MPEG2) to niestety troche kosztują ,wiec użytkownicy szukają odpowiedniego antidotum .
Kto chce mieć ten napewno znajdzie .
Co do nowej wersji "Nero" ,to czekam na opinie forumowiczów .
Domyślam sie iż na razie oprócz : "dodano obsługę nowych nagrywarek..." nic ciekawego ,nowego w nim nie będzie (sądząc po jego wadze ).
Myślę iż pewne nadzieje na inowacje mozna wiązać wraz z pojawieniem się wersji 6.0 ...no ale któz to może wiedzieć ...
jaro
|