Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.09.2007, 23:42   #938
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
a w jakiej rozdzialce te 300fps?

a co do skojazen - tez wole moje Casio na rece, ale nigdy nic nie wiadomo
juz mielismy przyklady
- Panasonic robi rewelacyjne aparaciki malpki i hybrydy, choc poczoatkowo podchodzono do nich z rezerwa
- Sony kupilo Minolte i ich pierwsza lustrzanka byla najlepiej sprzedajacym sie cyfrowym lustrem w historii
- Praktika dla odmiany mimo wspanialej historii zleca produkcje w Chinach i wszyscy wiemy, jak to sie konczy (sam mam Praktice chinska i jestem zadowolony - aparatem komorkowym takich zdjec bym nie zrobil ^_^ a jest rownie mala)
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post