Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.09.2007, 10:10   #11
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Kasprzak Podgląd Wiadomości
Jak nowy dysk...napewno 5400.3. Seagate. Taki mam w lapku 120GB i naprawde...cichutki, ze wogole go nie slychac.

Te obudowy VAIO są do d***. To pic na wode nie VAIO. Ma wygladac tylko, a i tak nawet nie wyglada, bo obudowa jest tandetna, a przede wszsytkim to co pisal Alex69, sieje bledami. Kup Wellanda, QUOLTEKA (choc te sa drozsze). Na poczatku zaboli ze taka kieszen, ale oplaca sie. Serio.
No Welland akurat taki drogi nie jest (33 złote z poprzedniego linku). Co do VAIO to nawet nie zwróciłem uwagi, że to akurat podróbka sony, tylko z wyglądu dysk mi się spodobał. Oczywiście nie to jest najważniejsze, ale jeśli ma być na wierzchu (a ma), to czemu ma dobrze nie wyglądać. Poza tym nie ukrywam, że wolałbym czarny, bo mam wrażenie, że srebrne się jednak łatwo rysują.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post