Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.09.2007, 16:57   #232
pepperman
Guru

Data rejestracji: 10.08.2002
pepperman zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez AleX69 Podgląd Wiadomości
joujoujou@ i Smartek@ mogli byscie rozwinac wasza wypowiedz ->vista suxx<?
na razie wydaje mi sie ze to niczym nie podparta opinia
kazdy oczy ma, rozum swoj i dlatego na czyms to opiera. vista jest do pupy. xp chodzi zwawiej i nie jest to wcale zalezne od bebechow, a najbardziej irytujace jest to, ze ten zakichany system muli dysk. zeby nie wiem czego nie wylaczylo sie, a co moze miec z tym zwiazek to i tak ten glupi system kopuluje z naszym hdd od czasu do czasu i to nad wyraz intensywnie.
podsystem graficzny to kompromitacja, szumu tyle bylo o wymog posiadania mocnej karty graficznej i co? i gie prawda. wcale z niej nie korzysta. moze panowie z M$ powinni zajrzec do OSX jak to sie robi, a juz zupelnie nie rozumiem po co dostarczaja komponenty systemu, ktore i tak wiadomo, ze uzytkownik wylaczy na samym poczatku np. to nieszczesne indeksowanie (nieszczesne jeszcze w xp, ale jak widac nie wzieli nauki)..

Cytat:
Napisany przez AleX69 Podgląd Wiadomości
teraz juz nie ma najmniejszego problemu ze sterownikami
jak nie sa udostepnione przez windowsupdate to napewno leza na stronie producenta
coz, jak ktos rzekl "srali muchi bedzie wiosna".. ja nawet sterow do myszy nie mialem i nie mam, a to co dostarcza M$, bazujac zreszta na sterach producenta, daje tylko czesciowa obsluge..

dalej juz nie chce mi sie narzekac.. ludzie, ktorzy zajmuja sie np. projektowaniem ikon zlorzecza na to co M$ zrobil z nimi, chodzi glownie o ich rozmiary i sposob jak to pozniej jest wyswietlane. nie trzeba chyba nic dodawac.

Ostatnio zmieniany przez pepperman : 05.09.2007 o godz. 17:10
pepperman jest offline   Odpowiedz cytując ten post