Cytat:
Napisany przez AleX69
joujoujou@ i Smartek@ mogli byscie rozwinac wasza wypowiedz ->vista suxx<?
na razie wydaje mi sie ze to niczym nie podparta opinia ![:-]](images/smilies/].gif)
|
kazdy oczy ma, rozum swoj i dlatego na czyms to opiera. vista jest do pupy. xp chodzi zwawiej i nie jest to wcale zalezne od bebechow, a najbardziej irytujace jest to, ze ten zakichany system muli dysk. zeby nie wiem czego nie wylaczylo sie, a co moze miec z tym zwiazek to i tak ten glupi system kopuluje z naszym hdd od czasu do czasu i to nad wyraz intensywnie.
podsystem graficzny to kompromitacja, szumu tyle bylo o wymog posiadania mocnej karty graficznej i co? i gie prawda. wcale z niej nie korzysta. moze panowie z M$ powinni zajrzec do OSX jak to sie robi, a juz zupelnie nie rozumiem po co dostarczaja komponenty systemu, ktore i tak wiadomo, ze uzytkownik wylaczy na samym poczatku np. to nieszczesne indeksowanie (nieszczesne jeszcze w xp, ale jak widac nie wzieli nauki)..
Cytat:
Napisany przez AleX69
teraz juz nie ma najmniejszego problemu ze sterownikami
jak nie sa udostepnione przez windowsupdate to napewno leza na stronie producenta

|
coz, jak ktos rzekl "srali muchi bedzie wiosna".. ja nawet sterow do myszy nie mialem i nie mam, a to co dostarcza M$, bazujac zreszta na sterach producenta, daje tylko czesciowa obsluge..
dalej juz nie chce mi sie narzekac.. ludzie, ktorzy zajmuja sie np. projektowaniem ikon zlorzecza na to co M$ zrobil z nimi, chodzi glownie o ich rozmiary i sposob jak to pozniej jest wyswietlane. nie trzeba chyba nic dodawac.