Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.09.2007, 23:09   #19
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez experd Podgląd Wiadomości
Nie orientuję się w bieżącej polityce polskiej, bo mieszkałem sporo za granicą. Nie wiem czemu uznajesz mnie za prowokatora i co to za moda, ale zgodnie z życzeniem nie będę w to wnikał, nie będę też odnosił się do twoich postów. Mimo wszystko dziękuję Tobie za dyskusję.
widać jednak się orientujesz... mi nawet do głowy nie przyszło by wiązać to z polityką

nie musisz się odnosić do moich postów, ale zanim się zapytasz wystarczy nieco poczytać
Cytat:
Napisany przez experd Podgląd Wiadomości
OK, doczytałem się, że za główny powód uznajesz brak metalowej kasetki wokół CDR.
nie chodzi jedynie o kasetkę, lecz o resztę komponentów rzeczonego zestawu..

a także wiele czynników o których wspomniano już choćby w tym temacie, nie mówiąc już o forum...

a o jednym z najważniejszych wspomniał już Arepo