Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.09.2007, 10:55   #245
pepperman
Guru

Data rejestracji: 10.08.2002
pepperman zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez AleX69 Podgląd Wiadomości
a co ma nie mulic ja juz od lat ze strip'a z dwoch dyskow nie schodze system to juz nie tryb tekstowy ze miesci sie na paru dyskietkach
teraz nawet zwykly linux'owy isp ze snort'em (sieciowy system wykrywania wlaman) potrzebuje do wygodnej pracy maszynki z 4GB ramu na pokladzie
a tu wielkie hola 'vista zamula'
SSD zagosci pod strzechy to co innego bedzie je zamulac
odpowiedz godna "eksperta". jakos xp nie ma z tym problemu, w osx tez tego nie zauwazylem.

Cytat:
kolejny fanboy?
z tym indeksowaniem to rzeczywiscie mogli by pomyslec ze nie wszystkim to potrzebne
no i pomysleli mozna go wylaczyc - tez problem?
kolejny dzieciak? mozesz mi powiedziec po co jest potrzebna mocna karta graficzna viscie oprocz tego, zeby miec numerek wyzszy w tym ich "rankingu"? czy stac Cie tylko na tego fanboya? nie wiem zreszta z jakiej okazji "zasluzyelm" sobei na to..

indeksowanie nie jest dla samego indeksowania. wykonanie jednak tragiczne. mozesz jednak pracowac w helpdesku M$. Twoje odpowiedzi sa "wyjatkowo" wyczerpujace.

Cytat:
moze kup jakas markowa myszke ktora obsluguje system - a nie jakis wynalazek
a moze przestan odpowiadac w glupi sposob? dlaczego wiedzialem, ze tak odpowiesz? mam bezprzewodowego mousemana logitecha. wystarczy?

Cytat:
zreszta dziwne masz problemy ja nie potrzebuje sterownikow do myszki bym mogl uzywac ja pod systemem
to zamiast wymadrzac sie ruszaj glowa. napisalem wyraznie na czym polega problem.

Cytat:
to oni chyba ikon nigdy nie robili
przeciez 256x256 32bit w png to wymarzony format na ikony
za to Ty robiles. poszperaj sobie w sieci to bedziesz wiedzial w czym problem, bo przepisujesz tylko to co podal Ci M$, a prawda jest jak zawsze inna.

Cytat:
tyle wam powiem - przesadzacie z tym narzekaniem ...mimo ze na codzien pracuje na linux'owej konsoli
vista jest bez dwoch zdan lepsza od xp - a xp od w2k ...
wymieniaj w czym jest lepsza. jakos nie zauwazylem. kazdy oczy i rozum ma.
pepperman jest offline   Odpowiedz cytując ten post