telefonik jest fajny...
Mam go , w zasadzie siostrze odda***322;em.
jest szybki, ma karty pamieci.. szybko sie pliki przerzuca z tel na kom i odwrotnie.
manu klasycznie jak to nokia.
strasznie mocny glosniczek ma (przy rozmowie mam ustawione 4/10)
bateria trzyma ok 8-9 dni (a siostra ma 16 lat to sie bawi i aparatem i pliki muzycnze)
bateria ***322;aduje sie nieca***322;e 2h
lekki ca***322;kiem jest.. praktycznie ma co powinien miec telefon..
Co do aparatu - ze tak powiem kich ai to ostra. beznadziejne zdjecia wychodza.. ale telfon nie jest od tego. jak cos to moge kolo niedzieli wrzucic jakies fotki (spotkam siostre wtedy)
MP3/ radio - no ca***322;kiem spoko... szkoda ze w zestawie tylko mono s***322;uchawka jest... mogli dac stereo. radio dobrze sobie radzi... tam gdzie nie ma zasiegu na MP3 z allegro nokia trzyma***322;a zasieg na radiu
Sam zasieg jako zasieg tez jest dobry. Duzo lepszy niz Motorola t720i i troche lepszy niz Motorola E398
Do tego modem EDGE wszystko dzia***322;a jak nalezy (tylko trzeba sie nameczy***263; z konfiguracja... by***322;o troche problemow, ale pare razy wyslalem konfiguracje, pare razy uruchomilem telefon i udalo mi sie dostosowac do TAK-TAK i na zmiane z Blueconnect'em
fajne jest to ze ma duze przyciski... jak nie ma sie zgrabniutkich r***261;czek to idealnie nadaja sie te przyciski do obs***322;ugi, brak dr***261;***380;ka tylko przyciski przemawiaja na korzy***347;***263; telefonu.
Minusem jest mocowanie na smyczy... niekiedy smycz dziwnie ucieka z zarzasku... no ale nie mozna miec wszystkiego... (smycz dosta***322;em gratis w punkcie ERA)
W zestawie:
telefon
***322;adowarka
zestaw s***322;uchawkowy MONO
Do zakupienie:
Karciocha pamieciochy
Kabelek USB (stadnarc USB - miniUSB ja uzywam od aparatu)
jakies lepsze s***322;uchawki jak chcesz pos***322;ucha***263; radia czy muzyki
|