Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.12.2002, 22:19   #13
SoBal
Były user

Data rejestracji: 08.04.2002
SoBal zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Niestety macie rację, co nietrudno zauważyć - testy się przeciągają. Chciałem "podkręcić tempo testów, żeby jeszcze z Pioneerem zdążyć przed świętami.. ale niestety raczej nei dam rady. Powód jest prosty, w LG zastsowano system ochrony zapisu noszący nazwę SupeLink a niestety nigdzie na sieci nie ma dokładnej technicznej specyfkiacji. Zadzwoniłem więc do LGE PL, do osoby odpowiedzialnej za "technikalia" i zostałem "odprawiony z kwitkiem" - "sam czekam na te dane tyle się dowiedziałem. Postanowiłem więc recenzję odsunąć o 2 dni, żeby dać czas LG na przysłanie mi tej specyfikacji... ale dzisiaj się zdenerwowałem i właśnie kończę podsumowanie - bez kilku ciekawych onformacji o SL, ale trudno się mówi - najwyżej recenzję uzupełnie później.

Specyfikacji szukałem z jednego zasadniczego powodu, SL jest jednym z nielicznych systemów, które sprawdzają jakość zapisanej płyt - tuż po jej zapisie i porównują zapisany sektor z zawartością chwilową siatki dyfrakcyjnej. Na podstawie tego - napęd dostosowuje prędkość zapisu.... Jest to ciekawy temat, ale niestety nie mogę go bardziej rozwinąć, bo sam wiem niewiele ponad to...

Recenzja powinna się ukazać jutro przed 18:00