Cytat:
Laser napisa***322;(a)
Witam !
Jesli Ormianin jest jednym z loodzi TP to dlaczego ma w profilu napisane ze jest ARCHEOLOGIEM - chyba za wykonuje ten zawód dla Tp tzn kiedy oni kopią dół pod nowy kabel i cos znajduja to dzwonią do Ormianina - to w/g mnie jest najlogiczniejsze rozwiazanie.
|
No tak sie sklada ze jestem archeologiem, ale tym co siedzi w urzedzie i zalatwia sprawy czysto administracyjne... (po archeologii nie ma pracy ot co... dzis z praca krucho)
co do TPSA to chcialbym byc czlowiekiem z tespy, bowiem to calkiem dobrze platna firma i daje upusty na rozne rzeczy swoim pracownikom...
co do Dialogu, coz w moim miescie jest tylko droga radiowa, linie kablowe sa w posiadaniu TPSA, a radiowa droga przesyl jest kiepski, co do rachunkow polaczeniowych Dialog kontra TPSA, to powtarzam to co mi aboneci Dialogu opowiadaja, rachunek kiedys podobny widzialem i sam w niego nie wierzylem,
Jest tez Netia, ale tam nie widzialem jakies szczegolnej "promocji"
Osobiscie jade na SDI w domu, w pracy na modemie... jest tutaj tez kablowka, tania nawet bo 60 zl na miesiac, ale ja wole SDI, kablowka dziala fatalnie, chyba ze ktos dziala tylko na chatach lub odbiera poczte
pozdrawiam