Dyskusja: Siatkówka
Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.09.2007, 12:45   #8
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez mdfire Podgląd Wiadomości
Cieszę się, że Polacy wczoraj zagrali trochę lepiej. Ale nie mam zbyt dobrych przeczuć, jeśli chodzi o mecz z Rosją. Skoro zwycięstwo nad Rosją na MŚ przyszło nam tak ciężko, to grając w Moskwie, bez Wlazłego i Gruszki i dodatkowo będąc w nie najlepszej formie nie daję im zbyt dużych szans Decydujący może się okazać brak takich zawodników na ławce jak Gruszka, którzy w trudnych momentach potrafią wziąć na siebie odpowiedzialność.

Mam jeszcze jedno pytanie - czy orientujecie się, drużyny z których grup utworzą następnie grupy E i F. Na oficjalnej stronie mistrzostw jest tylko napisane, że będą to 3 pierwsze drużyny z każdej grupy, ale nie odnalazłem informacji, czy grupa A będzie grała z B, a C z D, czy też A z C, a B z D. Dla Polski ma to wyjątkowo duże znaczenie, gdyż w grupie D trzeba będzie grać z Włochami i Bułgarią, a w A z Niemcami i Serbią, którzy moim zdaniem powinni być nieco łatwiejsi do ogrania.
co do meczu z Rosją, to ja osobiście nie oczekuję już zwycięstwa - wystarczy mi wyrównana gra i pokazanie, że to co było to tylko wypadki przy pracy - coś w stylu: każda drużyna ma słabszy dzień na turnieju

my mamy już to za sobą

wiem - nieco naiwne to z mojej strony, ale serce kibica tak dyktuje, nie zawsze racjonalnie

co do grup E i F, to będą wyglądały następująco:

- E: drużyny z A i C;
- F: drużyny z B i D..