Cytat:
Napisany przez ed hunter
nie bronię Kurskiego bo ten gość kąsa na wszystkie strony i czasami uda mu się trafić a częściej nie, ale Giertych nagina rzeczywistość i to też jest fakt. niestety dla zaślepionych wyborców "lewicy" nawet koń teraz jest sprzymierzeńcem...
szkoda gadać - fajna szopka była, pośmiałem się, ale jak czytam te teorie dorabiane do tego to żal mi dupę ściska...
|
Kurski ani razu nie trafił... ale co tam, niech kąsa dalej, w końcu kampania musi trwać..
a mi żal dupę ściska jak czytam zaślepionych wyborców PiSu
nigdzie nie pisałem że koń jest sprzymierzeńcem.. a skoro już przy tym jesteśmy to krótka pamięć jak widać jest typową przypadłością PiSowszczyków... to tak chciałbym przypomnieć, że to właśnie ta wspaniała partia tworzyła rząd z tym koniem...
pokaż mi gdzie Giertych tutaj nagina fakty

czyżby te wyniki głosowań były sfałszowane?
w takim razie do sądu go!
przecież on na przykład w głosowaniu o mundurkach wyraźnie mówi ilu posłów PiSu było za a ilu przeciw... i mówi jak głosował poseł Kurski!
widzisz, sprawa wygląda tak - skoro PiS kłamie w takich błahych sprawach, w których wyniki głosowań może sprawdzić każdy przeciętny człowiek i bez problemu to kłamstwo odkryć, to czemu nie miałby kłamać w sprawach poważniejszych, w których już o dowody trudniej?
czemu nie mieliby kłamać w sprawie śmierci Barbary Blidy? w sprawie podsłuchów?
ale ja wiem komuch jestem i należę do układu..