Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.09.2007, 19:29   #31
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez AleX69 Podgląd Wiadomości
bez obrazy ale ty to jednak tluczek jestes

'jakimis dodatkowymi bajerami'? to dwa w jednym -> masz kieszen zewnetrzna na 2.5" dysk
i fotobank na zdjecia w podrozy by np oproznic karte ze zdjeciami z aparatu - to do tego jest potrzebne dodatkowe zasilanie

75,- +10 zloty za przesylke za ta obudowe to niby drogo?!
ja za swojego momobay'a usb2.0 2.5" bez FW z dyskiem 20GB placilem 3 lata temu 980,-
No dobra, bo widzę, że się nie rozumiemy, a nie ma potrzeby się spierać.

Przez 'bajery' miałem na myśli własnie ten dodatkowy fotobank, który mi potrzebny nie jest i za którego nie widzę potrzeby, aby dopłacać. Nie twierdzę, że jak na firmową obudowę to cena jest wygórowana, ale ponieważ ja nie potrzebuję nic specjalnego, to i nie widzę potrzeby dopłacania dodatkowych 40-50 złotych. Niby niewiele, ale wolę dołożyć do dysku, który również kupuję i wziąć o 20GB większy.

Cenę porównywałem do poleconego mi Wellanda za 33 złote. Ostatecznie jednak zdecydowałem się na ciut droższego:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=231026910

ale w sumie niewiele, a i tu nie zapłaciłem też za tą dodatkową funkcję backup-u danych (chociaż ta akurat może mi się nawet przydać), ale.. wygląd Dla mnie akurat nie jest to bez znaczenia, a to chyba pierwsza obudowa, z tych co oglądałem, która nawet mi się w miarę podoba

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online