Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.09.2007, 12:52   #1
Skirk
Nowy na forum

Data rejestracji: 12.09.2007
Skirk w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Problem z programem Profesor Klaus (nauka j.niemieckiego)

Witam.
Nie jestem jakims znawca w kwestii wirtualnych napedów i zabezpieczen, ale jak narazie wszystkie obrazy ktore sobie zrobilem, lub ktore mialem od kogos po zamontowaniu alcoholem lub deamonem dzialaly bez problemów.
Sprawa wygląda tak: mam kilka róznych obrazów ( iso, bin, nrg) programu Profesor Klaus 4.0 jak i wersji 5.0. Obrazów tych nie robilem ja. Montowalem je juz programami alcohol120%, daemon v 3.47, VirtualDisc v 7.0.
Jak zamontuje obraz, moge bez problemu otworzyc naped, zainstalowac, ale jak juz chce wlaczyc to zaden z tych obrazów (oprucz jednego) nie dziala. Program sie nie uruchamia tylko oczywyscie wyskakuje komunikat by wlozyc plyte cd nr2. Program jest na dwoch cd. cd1 cd2 - obie zamontowane np. daemonem. W daemonie w opcjach emulation wybrane "all option on".
dla przykaldu mam tez obrazy profesor henry5.0 (to samo wydawnictwo) i przy tych samych ustawieniach, wszystko dziala jak nalezy obojetnie czy zamontowane deamonem czy alcoholem120

Moze to glupie pytanie ale czy wybranie w deamonie w emulation - "all options on" moze byc niekorzytne lub mnie korzystne w porównaniu z wybrniem konkretnego zabezpieczenia

czy jakies inne opcje deamona moga miec na to wplyw ze obraz nie dziala, bo przyznaje ze w sekcji "options" nie wiem co np konkretnego robi "lock dll" albo "auto lock"

I jeszcze jedno pytanie
co z tym zrobic?? jakies sugestie??
Skirk jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online