Dyskusja: Premiera Nero 8
Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.09.2007, 18:06   #45
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Conti Podgląd Wiadomości
Można zapłacić poprzez paypal. Płaci się w złotówkach, przelicza na euro ... Upierdliwe trochę, trzeba zakładać konto itp. Osobiście się tym nie bawiłem, ale znajomy coś tam w ten sposób kupował, problemów nie było.

Wymieniliście parę programów darmowych. Dorzucę jeszcze Ashampoo Burning Studio 6 za 9zł -> dołączony do komputerświata ...

ALE jak dla mnie brakuje 1 rzeczy -> nero to zwie ultrabufer. Gdyby coś takiego było w Ashampoo BS 6 to byłby dla mnie idealny programik.

P.S.
Można też założyć konto np. w mBanku -> są przelewy zagraniczne, ale słono sobie za to liczą, chyba min. 20zł prowizji ....
Odpada, specjalnie dla jednego programiku nie będe tam konta zakładać (mbanku) ...

Co do 6 była felerna, przynajmniej umnie psuła wszystkie płytki ...