Dyskusja: Zagadka
Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.09.2007, 23:02   #27
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Qfa! Czy wy nie rozumiecie
Jednostka jest stopien! 2 jednostki=dwa razy mniej lub 2x wiecej. Zero nie jest matematyczne - wiec nie dzielimy/mnozymy zera tylko jednostki!
Odleglosc/temperatura od zera do - jeden wynosi 1 jednostke - wiec 2x jednostka bedzie -2 stopnie a nie 0:2=0. Na tej samej zasadzie 2x mnej od 10 stopni bedzie 5 stopni. itepe itede.
Ale sie nie upieram Po prostu wiem swoje.

@Oddwor - z logiki mialem 3,(ale jako jeden z nielicznych zdalem egzamin, ku zaskoczeniu wszystkich za pierwszym podejsciem) analiza metemtyczna - nie pamietam
Edit:
-inaczej:
jak stoisz na stopniu schodow ktory oznaczysz 0 - i zejdziesz dwa stopnie w dol - to gdzie jestes - na tym samym zerowym stopniu
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!

Ostatnio zmieniany przez yahol : 15.09.2007 o godz. 23:04
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post