Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.09.2007, 16:38   #10
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez domini Podgląd Wiadomości
tak się sklada że jestem prawnikiem.To ciekawość.On się przyznał co tam jest rózowe filmiki,zdjęcia,listy.Wlaśnie te listy nie dją mi spokoju.Pisze tam o mnie.......Ja z tym czlowiekiem mam speedzić resztę życia chcę wiedzieć co ukrywa.Jedną płytę wyrwał mi z ręki i zniszczył co jest na pozostałych?
pani prawnik, co do hasła, to może być bardzo ciężko, bo tak jak pisali poprzednicy to może potrwać wieki... zwłaszcza jak hasło jest bardzo złożone, a komputer niezbyt mocny..

tak szczerze od siebie, dodam, że znalazłaś się w sytuacji nie do po zazdroszczenia... jeżeli tak bardzo Ci zależy, może spróbuj go zaszantażować albo otworzy to przy Tobie - w myśl zasady nie mamy przed sobą tajemnic albo...

same filmiki z nagimi paniami to pół biedy, gorzej jeśli tam są bardziej niestosowne rzeczy.. wiem, nie podniosłem Cię na duchu, ale zapewne zdajesz sobie z tego sprawę..

z drugiej strony, skąd masz pewność że pisze tam o Tobie? no i że źle pisze...