Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.09.2007, 22:10   #184
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Prezesik Podgląd Wiadomości
dlatego, że w rachunku internetowym nie wypłaca się "na buźkę" nie przyszło mi do głowy że oni o tym mówią..

ja wypłacam w agencji, bo tak jak mówiłem, mam tam najbliżej.. kolejek nie ma
A propo tych 'ustnych' dyspozycji.. Myślę nad zlikwidowaniem konta w PKO (Inteligo), bo raz, że kosztuje (w sumie 3,5 zł. miesięcznie), a oprocentowanie śmieszne (0,1%), a załatwienie czegoś w oddziale graniczy z cudem (kolejki..). W sumie korzystałem z niego głównie jako fizycznego 'łącznika' z MBankiem - tzn. żeby np. wpłacić trochę pieniędzy (od razu je potem internetowo przelewałem), czy też sporadycznie wypłacić (bo karty nigdy w MBanku nie miałem) i zastanawiam się, jak byłoby bez tego. Wypłacić to nie problem, zamawiam kartę i mam, ale jak wpłacać? Czy MBank ma umowę z jakimiś placówkami, gdzie można to zrobić za darmo, a najlepiej ustnie, czy jednak bez przekazów i opłat się nie obędzie?

Bo w takim momencie to jednak konto w jakimś 'realnym' banku się przydaje..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post