Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.09.2007, 22:31   #10
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości
...

Bo w takim momencie to jednak konto w jakimś 'realnym' banku się przydaje..
Przydaje się
Można jednak skorzystać z przysługi kogoś, kto takie ma, np rodzice czy ktoś ze znajomych.

Mnie mBank służy do robienia przelewów i wszelkich płatności. Raz na jakiś czas robię większy przelew ze zwykłego banku (na mBank), który mnie kosztuje 3zł i potem wystarcza na iles tam przelewów.
Co prawda koszt prowadzenia rachunku w moim realnym banku wynosi 2zł/mc, czyli niewiele, ale jest to konto na osobę fizyczną, a z takiego nie mogę choćby rozliczać się z ZUS-em czy urzędem skarbowym.
Konto na tzw działalność już kosztuje dużo (chyba ok 30zł/mc) i tu mBank pokazuje swoje plusy - zero kosztów prowadzenia i np przelewy do skarbowego czy ZUS za darmo.

Jak ktoś ma trochę tych płatności i przelewów, to zaczyna doceniać czas tracony na stanie w banku i wypełnianie tych kwitów. To wszystko można zrobić na spokojnie wieczorem, przy piwku, na kompie, do tego przy mniejszych kosztach.