Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.09.2007, 01:44   #278
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez devil-80 Podgląd Wiadomości
Hejka! ja mam taki problem z ako Energizer,szybko się rozładowują jak się ich nie używa ok tygodnia,czy to wina aku czy może ładowarki mw 8168(o ile dobrze pamiętam,procesorowa słynna
Popracujemy nad nimi już wkrótce.
Cytat:
Napisany przez FatAlbert Podgląd Wiadomości
a ja mam pytanie, mama kupiła ostatnio ładowarkę i akumulatorki o takie takie coś. W instrukcji pisze coś o ładowaniu ich 12.5h czy za każdym razem musze je ładować te 12 godzin?
Raczej nie, chociaż to zależy od ładowarki.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post