Cytat:
Napisany przez ro29
@andrzejj9 - jeśli nie masz gdzieś w pobliżu wpłatomatu mBanku to polecam Inteligo - koszt jak wyżej napisałem 0,99 zł miesięcznie za kartę (chyba, że będziesz miał mniej niż te średnie 100 zł - to wtedy mało się opłaca) - a masz za to możliwość jak dotychczas wpłat bez prowizji w każdym "punkcie" PKO plus ich bankomaty bez prowizji.
A i oprocentowanie Inteligo jest wyższe niż te 0,1 % ... aczkowliek niewiele
Pozdrawiam
ro29
|
To muszę się dowiedzieć, jak to jest dokładnie. Bo ja generalnie najpierw miałem zwykłe konto studenckie w PKO, a później jakoś 'dołączyłem' do niego obsługę internetową. Czyli nie jest to raczej typowe konto Inteligo. I teraz związane są z tym większe opłaty, mniejsze oprocentowanie (to i tak można pominąć), no i dodatkowo limit dziennych wypłat na karcie, którego nie mogę zwiększyć ze względu na brak wpływów (a tych nie będzie, bo tego konta w tym celu nie używam). Muszę się więc dowiedzieć, czy można z tego konta zrobić tylko internetowe, a jeśli nie, to po prostu założę inne, przeleję wszystkie pieniądze, a tamto zlikwiduję.
Upewnię się tylko jeszcze raz - mając zwykłe konto Inteligo można w placówkach PKO na ustne dyspozycje wpłacać i wypłacać pieniądze?