Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.09.2007, 17:58   #5764
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez prometeusz Podgląd Wiadomości
niebawem powiem, ale to jeszcze nie teraz
A dzis natomiast mi przedzwonili ze nokiany dojechaly na miejsce i sa do odbioru
Szkoda tylko ze musze czekac do pierwszego by za nie zaplacic
ok trzymam za slowo bo ja w Gliwicach nie widzę nic pozytywnego

Cytat:
Napisany przez rycho Podgląd Wiadomości
Trzydniowa walka z urzędem skarbowym zakończyła się.
Urząd przegrał na punkty.
oj uważaj z kim zaczynasz tez kiedyś powalczyłem z US i do dziś mnie wszystko napier**la jak se tylko przypomnę jak mnie załatwili
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post