Dyskusja
:
Nagrywarka z podpisami redaktorów CDRINFO :)
Podgląd pojedynczego posta
21.12.2002, 00:39
#
21
/||\aster
Gość
Cytat:
AbrahaM napisa***322;(a)
Hmhm, jako ze ja wywolalem to zamieszanie, to poczuwam sie do wyjasnienia tej sprawy.
Zaczynajac od poczatku, wystawienie tej nagrywarki (n.b. nabytej przeze mnie wczesniej za wlasne srodki) bylo wynikiem niezrozumienia blednej interpretacji korespodencji miedzy redaktorami
Wychodzilem z zalozenia - ze skoro jest rynek/zapotrzebowanie, a ludzie sie zabijaja za autografowanymi przedmiotami (zdjeciami czy rzekoma koszulka A. Malysza - ktora o ile mnie pamiec nie myli zeszla na Allegro powyzej 500 zl - to tak tytulem informacji) to czemu nie sprzedac nagrywarki ktora przyczynila sie do powstania artykulu o podrecaniu LiteOn'ow czy przetestowana / dodania do bazy nagrywarek sporej ilosci plyt. W koncu przez wzlgad na to jest to sprzet historyczny
Nie spodziewalem sie jednak ze zbulwersuje to niektorych czytelnikow naszego serwisu
No coz, popelnilem blad, przyznaje sie do tego. Bladzic jest (podobno) rzecza ludzka.
A wg. mnie kazdy zarabia na swoj sposob i reszte to nie powinno interesowac. Kazdy kombinuje jak sie da zeby cos sprzedac po jak najlepszej cenie i wg. mnie pomysl byl trafiony z tymi autografami bo w koncu nie kazdy moze miec taka nagrywarke.