Cytat:
Bartez napisa***322;(a)
Witam
Temat topicu jest po to zeby w nim zawrzec Twoj problem.
Jakos Help x3 niewiele mi mowi.
Widze ze nowy jestes wiec najpierw poczytaj troche starsze posty, uzyj takiego narzedzia jak wyszukiwarka, a zobaczysz ze mozesz wiele sie dowiedziec. Jak nie znajdziesz to pytaj 
Aaa i przeczytaj regulamin 
Witamy na forum
|
Bartez - więcej wyrozumienia dla nowych,a i takich jak ja Starików,bo czasem ach strach o coś spytać.
Wiele się mówi o Feurio.A ja nie wiem jak wypalic w Feurio cos co mam już na twardym.I co?Grzeniu,czy BGN by mi powiedzieli,ale boję się zapytac,bo moze mnie odeślą do wyszukiwarki - i perwnie słusznie.
A tak w ogóle miło,że o tej porze jestes na Forum,przecież to piątek.
Za dużo tego Kilkenny wysłal pewnie Zetoxa-pozdrawiam.
Nioe mam Gadu..itd. o mi się nie chce pamiętac tylu haseł,itd.
Może masz jakiis adres gdzie mogę se p[ogderac po nocy?
Byłbym wdzięczny.
A tak w ogóle,lubię wiedziec z kim rozmawiam.ą profile bez konkretóww są dla mnie ...nie.
Niestety mam dość mocna głowę /słabszą niestety od SIDA/ i w efekcie doposazam siię przed snem na Forum - zresztą lubię tu wpadac.
A to Mapsajm coś fajnego skrobnie,a to ZIP,czy Tamgoo mnie w czyms oświeci,a to BGN zajątrzy swoim fajnym jadzikiem,a to Pedros,OldGrindoo,Cana,Zetoxa i inni oldboje czymś rozśmieszą- i jest pyszka.
O kurde,ale by sie chciało z kimś pogadać,ale Brzuszkowa,nauczona rachunkowym doswiadczeniem,zabiera mi telefoun przed imprią, i..kicha.
A gadać sięchce.
BTW Barez,czy móghłbyś mi wysłać wszystkie możliwe kraki jakie posiadasz-nie ściemniaj-troche masz.Kumplusiu drogi-dawaj.
Kończy mi sie Steffl,niestety Diskovery i Planet też się kończą,Polsatu nie oglądam,czs umierać!
AAAAAAAAAA!!!!!! jeszce pozdrawiam Jacoba.
Ps.Bartez-nie banuj tego.Tez kiedys będziesz nie tego - obiecuje,że wtedy ja taż Cie nie zbanuję.