Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.09.2007, 08:20   #4
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez rork Podgląd Wiadomości
Oglądałem właśnie Transformers i ... strona wizualna 11/10, coś mi się zdaje, że przy obecnym sprzęcie bez problemu dało by się zrobić film bez żywych aktorów fabuła chm... dla dorosłego widza słaba 4/10 dla dzieciaka wystarczająca 8/10.

Polecam.
Final Fantasy i jakiś tam podtytuł - zrobione już dobre kilka lat temu, a i dzisiaj robi wrażenie (oczywiście film bez aktorów). Kwestia już raczej tylko nakładu pracy, a nie możliwości technicznych.

A propo strony wizualnej - obejrzałem wczoraj.. Artur i Minimki (chyba tak to jest po Polsku) i.. film, jak film - żadne cudo, ale obejrzeć spokojnie można, natomiast strona wizualna zachwyca - różnorodność bohaterów, ich szczegółowość i przede wszystkim oryginalność robią ogromne wrażenie. Polecam - zdecydowanie warto zobaczyć

8,5/10

A na Transformersów cały czas chcę się jeszcze do kina wybrać. Może mi się w końcu uda w poniedziałek.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post