Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.12.2002, 12:02   #23
sayan
Guru

Data rejestracji: 15.03.2002
sayan niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>sayan niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
AbrahaM napisa***322;(a)
Hmhm, jako ze ja wywolalem to zamieszanie, to poczuwam sie do wyjasnienia tej sprawy.

Zaczynajac od poczatku, wystawienie tej nagrywarki (n.b. nabytej przeze mnie wczesniej za wlasne srodki) bylo wynikiem niezrozumienia blednej interpretacji korespodencji miedzy redaktorami

Wychodzilem z zalozenia - ze skoro jest rynek/zapotrzebowanie, a ludzie sie zabijaja za autografowanymi przedmiotami (zdjeciami czy rzekoma koszulka A. Malysza - ktora o ile mnie pamiec nie myli zeszla na Allegro powyzej 500 zl - to tak tytulem informacji) to czemu nie sprzedac nagrywarki ktora przyczynila sie do powstania artykulu o podrecaniu LiteOn'ow czy przetestowana / dodania do bazy nagrywarek sporej ilosci plyt. W koncu przez wzlgad na to jest to sprzet historyczny

Nie spodziewalem sie jednak ze zbulwersuje to niektorych czytelnikow naszego serwisu

No coz, popelnilem blad, przyznaje sie do tego. Bladzic jest (podobno) rzecza ludzka.

hehehe niewiem czy ktoś zle odebrał mój post ale ja to odebrałem w żartobliwy sposób że znalazlem rzeczy z waszymi autografami ja tu nikomu niczego niechcem wytykac (przepraszam jesli to tak zabrzmiało) nikogo to nie powinno bulwersowac ja tylko zaznaczyłem że jestescie sławni

pozdrawiam ALL

WCHODŹ na czat, a link znajdź gdzie indziej !!!!!!!
sayan jest offline