Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.09.2007, 15:48   #10
polakT
inżynier systemowy

Data rejestracji: 07.07.2004
polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez thomascamel Podgląd Wiadomości
raport z bitwy

No i juz mi sie znudziło... Montujac anteny bez wiekszych problemow mialem 1,2,3 polsat i tvn (co prawda w deszcze sniezylo)

Samo mocowanie anten szło bezproblemowo... nie było wogole problemow z mocowaniem jak i ustawieniem. Jezeli chodzi o anteny kierunkowe to jest jedyny sensowny wybór do telewizji analogowej odbieranej w sporych odległosciach od nadajników.

Ale dziś zaczeli rodzice prac mi głowe o coś wiecej... koniecznie chca jakąś satelitke.. ale tak aby byly jakies sensowne programy.

jaka platforme polecacie aby wyszlo jak najtaniej...

N? cyfra, czy moze Polsat

W N wiem ze wyniesie mnie to ok 250pln (dekoder, antena - 80, konwertery, kable, mocowania) 32 miesiecznie...

w CYFRA + ABONAMENT MIESIĘCZNY - 18 zł ceny wszystkiego jak w N, ale dekoder nie 90 a ... ni wlasnie ale chyba jakis ferguson(Czy jakos tak) 250 czyli w sumie ok 430pln

Polsat - strasznie mały pakiet i nie wiem czy to wogole sie oplaca za 10pln... a za 35 to chyba wole N... do tego antena i dekoder(150) czyli kolo 300pln

co wybrac... jakies doswiadczenia ??
polakT jest offline   Odpowiedz cytując ten post