Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.09.2007, 17:11   #47
Desden
-=Advokat^Diabła=-

Data rejestracji: 14.02.2005
Desden zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
heya!
Fakt nie było mnie ostatnio

@prorok1958 do tworzenia obraz gry *.ISO może słuzyć np program xbox backup creator jest on prosty jak budowa cepa i opanowanie jego nie jest trudno, wypalac możesz tez w nim - ma on wtyczki pod imgburna albo nero,ale możesz tradycyjnie clonem wypalac. Warunek to mieć naped do zgrywania z oryginału jakis odpowiedni...

@driv nie wiem co bym ci doradził, bo to jest tak,że każda konsola X360 jest narazona na 3RLOD czyli 3 magiczne czerwone światełka śmierci które po dwóch,3,moze po poł roku sie moga pokazac albo i pod dłuzszym okresie,albo wcale czego ci bardzo bym zyczył. Ale jak chcesz kupić konsole to napewno ja bym ci doradził z nowym chłodzeniem ją kupić tzn fabrycznie bonusowo M$ dodaje jeden extra wiecej radiator na GPU nie wiem czy coś dobrego on daje ja go nie mam,mam lepsze bajery...Ale to daje jakąś pewnośc niz dotychczas zastosowane patenty. ja bym doradził tez konsole z napędem samsunga z racji na bardzo wczesne wypuszczanie softu na niego, a takze łatwo flaszowanie tego cacka ;]
A i oczywiście zastanów sie czy nie chcesz wersji elite, która jest droższa ale ma dysk 120GB a nie 20GB jak w premium i opcje podpięcia konsoli pod HDMI