Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.09.2007, 11:10   #4259
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości
Na to również zwróciłem uwagę.. Dziwi mnie to zwłaszcza w przypadku PO i LiD. To, że PiS unika programu jest oczywiste - wszystko, co mogliby obiecać, obiecywali już wcześniej (i w druzgocącej większości nie dotrzymali..). Natomiast PO albo decyduje się na kampanię agresywną i krytykuje PiS od góry do dołu (co niby robią, ale wyjątkowo nieudolnie), albo właśnie na programową. Podobnie LiD, który już w ogóle w tej kampanii nie istnieje..

Przyznam, że nie rozumiem tego, co się przed tymi wyborami dzieje...
a ja to rozumiem i to bardzo dobrze...

każda partia, która by teraz się zdecydowała na spokojną kampanię programową zostałaby przekrzyczana przez PiS... same głosy dotychczasowych zwolenników PO nie wystarczyły bym im do wygranej wyborów i trzeba pozyskać część wyborców PiS'u lub jeszcze niezdecydowanych.. niestety ludzie patrzą na to kto głośniej krzyczy a nie na program...