Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.09.2007, 16:06   #174
gacky
Nowy na forum

Data rejestracji: 27.09.2007
gacky w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witam. Jest to mój pierwszy post i pewnie wielu uzna mnie za takiego któremu nie chce sie szukać i od razu pisze. Jednak nie, gdyż przeszukałem już całe forum i przeczytałem mnóstwo tutoriali. Mam taki problem, mam cienką konsolę ps2 i SWAP MAGIC 3.8 CODER i chciałbym wrzucić na kartę pamięci ULELF i SMS. Tworzę kompilacje jak jest opisane, bootuje płytą CD ze swapa i wyskakuje mi czrny ekran -> karta pamięci i potem napis aby włożyć właściwą płytę. Jestem już naprawde załamany gdyż wypalałem to już chyba z 10 razy na płytach cd i cd-rw (TDK, Verbatim). Bardzo proszę o pomoc i nie odsyłajcie mnie do tutoriali. Może jakiś gotowy obraz dla SWAPa z tymi programami, bo ja już nie wiem co mam zrobić

Udało się Kupiłem pen driva którego widzi konsola i odpalają mi się z niego programy. Jednak szczęście nie jest całkowite gdyż po skopiowaniu programów na kartę pamięci się nie odpalają. Pojawia się czarny ekran i konsola się zawiesza Zależy mi na tym aby chodziły z karty gdyz brat ma też konsolę i chciałby oglądać divx'y a mamy tylko jednego działającego pen driva.

Nie mogłem juz tego posta edytować, więc pisze nową wiadomość. Udało się odpalić program z memorki ale tylko poprzez automatyczne ładowanie (nie moge wybrać innego). Sytuacja mnie bardzo cieszy Sama obecność na forum chyba wpłynęła na moją konsole bo wcześniej nic nie działało

Ostatnio zmieniany przez Berion : 27.09.2007 o godz. 20:23 Powód: //dp
gacky jest offline   Odpowiedz cytując ten post