Witam. Jest to mój pierwszy post i pewnie wielu uzna mnie za takiego któremu nie chce sie szukać i od razu pisze. Jednak nie, gdyż przeszukałem już całe forum i przeczytałem mnóstwo tutoriali. Mam taki problem, mam cienką konsolę ps2 i SWAP MAGIC 3.8 CODER i chciałbym wrzucić na kartę pamięci ULELF i SMS. Tworzę kompilacje jak jest opisane, bootuje płytą CD ze swapa i wyskakuje mi czrny ekran -> karta pamięci i potem napis aby włożyć właściwą płytę. Jestem już naprawde załamany gdyż wypalałem to już chyba z 10 razy na płytach cd i cd-rw (TDK, Verbatim). Bardzo proszę o pomoc i nie odsyłajcie mnie do tutoriali. Może jakiś gotowy obraz dla SWAPa z tymi programami, bo ja już nie wiem co mam zrobić
Udało się

Kupiłem pen driva którego widzi konsola i odpalają mi się z niego programy. Jednak szczęście nie jest całkowite gdyż po skopiowaniu programów na kartę pamięci się nie odpalają. Pojawia się czarny ekran i konsola się zawiesza

Zależy mi na tym aby chodziły z karty gdyz brat ma też konsolę i chciałby oglądać divx'y a mamy tylko jednego działającego pen driva.
Nie mogłem juz tego posta edytować, więc pisze nową wiadomość. Udało się odpalić program z memorki ale tylko poprzez automatyczne ładowanie (nie moge wybrać innego). Sytuacja mnie bardzo cieszy

Sama obecność na forum chyba wpłynęła na moją konsole bo wcześniej nic nie działało