@drburdel
Wypal jako DVD-Video (ten niby) lub PS2DVD. Skoro piszesz, że tak zrobiłeś i zakładając, że dobrze to zostaje tylko jedno wyjście: modchip zasypia (sleep mode) po zabootowaniu programu. Z drugiej strony dziwi mnie czemu CD czyta (wg. mojej teorii, wtedy nie powinien).
Cytat:
[...] ale te plyty ktore sms odczytuje jako illegal disc chodza bez problemu na pc, takze jak nagrywam gierki na ps2 na kompie to ps2 je odczytuje. prosilbym o pomoc bo juz stracilem wszelkie nadzieje.
|
To nie istotne. PCowe napędy są znacznie lepsze niż te w PS2.
No to może gównianych płyt używasz itd.? Jeśli gry Ci "idą" na tych płytach to to możesz wykluczyć.
Wersja programu raczej bez znaczenia.
Cytat:
Napisany przez 70004
W folderze SWAPMAGIC na MC0 mam plik SMBOOT0.ELF ,który jest tak naprawde programem SMS.A w innym folderze : "SMS" mam plik SMS.lng czyli potrzebny do języka PL.A artykule o SMS pisało ze wystarczy dać do tego folderu ten plik i będzie do wyboru język PL ale ja dalej mam tylko ANG.Jak wgrać PL? I druga sprawa dlaczego nie czyta mi napisów.txt skoro mam wersje 2.2? [...]
|
SMS szuka pliku językowego MC0:/SMS/SMS.lng
Jeśli nie pojawia się w menu to masz jakiś konflikt wersji SMSa z plikiem językowym. Jeśli użyjesz SMSa i lng z CDRinfo.pl na pewno będzie kompatybilny. Tyle, że jest już nowsza wersja, bodajże 2.4.
Co do napisów:
"nie czyta mi" czyli co to znaczy? Co robisz, z czym i na czym?