Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.10.2007, 22:11   #12
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
nagrywarki w lapkach sa srednie lub tragiczne
doba mozna kupic zwykla i podpinac ja przez USB za pomoca kieszeni lub kabelka
sam mam Matshite w Toshibie i daje rade
mam tez BenQ 1640 na kabelku USB i roznica jest, ale bez przesady mnie wykresy nie podniecaja - nagrywarka jest do nagrywania a nie testowania jak plyta dziala (a nawet audio na cd-rw czyta sie w mojej wiezy i aucie, a nagrana na Matshicie), to jest niezle
ale owszem - archiwalia nagrywam na BenQ - po to go zostawilem
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post