Cytat:
Napisany przez sobrus
Nie widze o co kolega miałby (i mógłby) się wykłócać w serwisie. Miał plextora, ma plextora tyle ze nowszego (stary padł a nowych takich nie ma).
Nie zastąpili nagrywarki inną - tańszą, tylko modelem z aktualnej oferty (też nie tanim). A że bebechy nie takie jak by się chciało - to chyba pretensje powinny być do plextora...
Co najwyżej można by marudzić że chciałoby się plexa na pioneerze, ale "w świetle prawa" wszystkie plexy to przecież plexy...
|
Moja strategia byłaby taka (mówię byłaby, bo teraz już za pozno, odbior sprzetu pokwitowalem, nie wiedzac o roznicach w jakosci), ze przeciez kupujac 716 wybralem najdrozszy (najlepszy) model z owczesnej oferty, a tymczasem dano mi sprzet nizszej klasy (choc niby nowszy). To tak jakbym miał Mercedesa klasy S, dalbym go do serwisu, oni daliby mi nowego Mercedesa, ale juz nizszej klasy (co z tego ze nowszy rocznik, skoro klasa inna). Teraz jest juz chyba nieco po fakcie, wiec nie bardzo widze jakies rozwiazanie (aha, dali mi czarna nagrywarke, a ja konsekwentnie kompletowalem sobie sprzet koloru jasnego, ale to juz detal).
Cytat:
Napisany przez slawekj
Zwrócić model 800A i zamienić na 810A (Pioneer 212).
I można dalej wypalać.

|
Ale z tego co widze w tamtym tescie podlinkowanym to 800A zebral same plusy za jakosc palenia, a minusy za odczyt, łamanie zabezpieczen itp., czyli rzeczy ktore mnie chyba mniej interesuja. Chyba, ze jest tam cos pomiedzy wierszami, czego nie łapię.