Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.10.2007, 12:53   #10
semp
Bywalec

Data rejestracji: 11.11.2004
semp w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Nie widze o co kolega miałby (i mógłby) się wykłócać w serwisie. Miał plextora, ma plextora tyle ze nowszego (stary padł a nowych takich nie ma).
Nie zastąpili nagrywarki inną - tańszą, tylko modelem z aktualnej oferty (też nie tanim). A że bebechy nie takie jak by się chciało - to chyba pretensje powinny być do plextora...
Co najwyżej można by marudzić że chciałoby się plexa na pioneerze, ale "w świetle prawa" wszystkie plexy to przecież plexy...
Moja strategia byłaby taka (mówię byłaby, bo teraz już za pozno, odbior sprzetu pokwitowalem, nie wiedzac o roznicach w jakosci), ze przeciez kupujac 716 wybralem najdrozszy (najlepszy) model z owczesnej oferty, a tymczasem dano mi sprzet nizszej klasy (choc niby nowszy). To tak jakbym miał Mercedesa klasy S, dalbym go do serwisu, oni daliby mi nowego Mercedesa, ale juz nizszej klasy (co z tego ze nowszy rocznik, skoro klasa inna). Teraz jest juz chyba nieco po fakcie, wiec nie bardzo widze jakies rozwiazanie (aha, dali mi czarna nagrywarke, a ja konsekwentnie kompletowalem sobie sprzet koloru jasnego, ale to juz detal).

Cytat:
Napisany przez slawekj Podgląd Wiadomości
Zwrócić model 800A i zamienić na 810A (Pioneer 212).
I można dalej wypalać.

Ale z tego co widze w tamtym tescie podlinkowanym to 800A zebral same plusy za jakosc palenia, a minusy za odczyt, łamanie zabezpieczen itp., czyli rzeczy ktore mnie chyba mniej interesuja. Chyba, ze jest tam cos pomiedzy wierszami, czego nie łapię.

Ostatnio zmieniany przez Reetou : 05.10.2007 o godz. 13:45
semp jest offline   Odpowiedz cytując ten post