Cytat:
Napisany przez ed hunter
o! widzę czytelnika Przekroju
przyklejanie tych stereotypów wyborcom PiSu i twierdzenie, że są tą gorszą częścią Polaków, jednoznacznie świadczy o ludziach to robiących. nie wymaga komentowania.
|
Ed, zmartwię Ciebie. Przeszedłem na stronę PO.
Wszystko to dzięki świetnie prowadzonej kampanii wyborczej i wspaniałych wystąpień Donalda. Wierzę w jego super obietnice, bo wynika z nich, że od 2008 roku pensje wzrosną 5cio krotnie. Czyż to nie piękne. Dodatkowo zmaleje liczba śmierci na drogach, zapewne mniej osób umrze na raka. Polska stanie się krainą mlekiem i miodem płynącą.
Dodatkowo wkurzyły mnie babcie, nie znające się na żartach. Wiesz co one wymyśliły? Jakie niesmaczne, karygodne dowcipy sms-owe?
"Zabierz wnuczkowi paszport, to nie ucieknie przed kaczyzmem"
lub
"Zabierz wnuczkowi gazetę wyborczą, to nie będzie wiedział na kogo głosować".
Szkoda gadać - to ma być zabawne!?!?!
Ale wiem jak Ciebie przekonać.
Spotkajmy się w listopadzie na którymś z przejść granicznych, bo czeka nas wielki ruch i trzeba pomóc go rozładować.
Jak wygra PiS to z Polski uciekną kolejne miliony ludzi pragnących wolności słowa i myśli.
Natomiast jeżeli wygra PO to miliony ludzi wróci z wygnania do naszego pięknego kraju. W końcu nie będzie już kaczyzmu. Będzie można swobodnie krytykować władzę. Nikt nikogo nie będzie zamykał w więzieniach, a gospodarka w końcu ruszy.
Pozdrawiam