Cytat:
Napisany przez Reetou
Czy ja wiem? W Japonii pokazał się nieźle i gdyby nie wypadek z WEB by zapunktował.
A teraz strategia strategią, ale weźmy pod uwagę, że facet startował z 17 pozycji. tak więc +13 to nie lada wyczyn tak młodego kierowcy...
|
Nie no, ja mu talentu nie chcę ujmować, bo rzeczywiście jest dobry. Chodziło mi bardziej o to, że jego dzisiejsze 4 miejsce, to bardziej szczęście wynikające z sytuacji na torze, niż wynik realnych umiejętności (w porównaniu z innymi kierowcami). Co nie zmienia faktu, że zaczyna bardzo dobrze.
@ Yahol
Zgadzam się, co prawda na razie specjalnie mnie to nie razi, bo jedyne wywiady z Kubicą, jakie oglądam, to te bezpośrednio po wyścigu trwające kilkanaście sekund, ale gdyby rzeczywiście miał zacząć regularnie zajmować miejsca na podium, a może nawet wygrywać (a wierzę, że w przyszłym sezonie tak będzie), to dobrze byłoby nad prezencją popracować.
Ale zgodzę się też ze SpeedFreek-iem. To, że Kubica dzisiaj był delikatnie mówiąc zły, co było widać po jego wypowiedzi, to mu się też specjalnie nie dziwię