Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.10.2007, 11:23   #1795
superrrmario
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz

Data rejestracji: 26.06.2004
superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Przychodzi zając do sklepu misia i pyta sie
-czy są zgniłe marchewki
-nie-odpowiada miś
na drugi dzień zając znów przychodzi
-czy są może zgniłe marchewki
-nie -odpowiedział miś
no i zajączek przychodził tak jeszcze pare razy
wreszcie miś sie w.....ł i pomyślał że jak mu nie załatwi tych zgniłych marchewek to sie od niego nie odczepi no i przywiózł te zgniłe marchewki
przychodzi zając :
-czy są zgniłe marchewki
-są
-no to cie mam SANEPID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Siedzi kogut przy płocie i pali skręta, przechodzi mały kurczaczek i z ciekawością pyta się koguta:
- kogut co masz?
-skręta mam odpowiada kogut, chcesz kurczak spróbować?
-Kurczak ciągnie oczy mu wyłażą na wierzch
Kogut pyta:
- jak kurczak.. czujesz coś?
- nić nie ciujem
No to machnij sie jeszcze raz... i co, teraz coś czujesz?..- nić nie ciujem
Kogut myśli, niemożliwe:
- kurczak no to zaciągnij sie jeszcze raz
.. kurczak ciągnie znowu ..
Kogut pyta:
- jak się czujesz?
Kurczak na to:
- nić nie ciujem, nóźków nie ciujem, śksidełków nie ciujem i dziubka teź nie ciujem ....

Pewnego razu żyrafa i zając spotkali się przy rzece. Żyrafa napiła się, zrobiła bardzo zadowoloną minę i mówi do zająca:
-Wiesz, zając kiedy piję i jest gorąco to jak woda tak długo płynie przez moją szyję to ty nawet nie wiesz jakie to miłe uczucie
Zając nie odpowiedział.
Żyrafa zauważyła, że to nie robi na nim żadnego wrażenia i znów mówi:
-A kiedy jem i to jedzenie tak sunie się powoli przez moją szyję ten soczysty liść, który jem jest taki, taki soczysty no wiesz...
Zając wysłuchał i powiedział:
-E, żyrafa a ty żygałaś kiedyś?

Idzie sobie mamut przez pustynie i nagle stratowalo go stado słoni. Wstaje z trudem i rozgoryczony mówi:
- Ach, ci skinheadzi!

Mały dinozaur pyta mamę:
- Czy ja też kiedyś pójdę do nieba?
- Nie synku, do muzeum