Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.10.2007, 22:55   #112
Burt
Precz z internetem

Data rejestracji: 20.10.2005
Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Sunna Podgląd Wiadomości
Nie wiem skad masz tyle czasu ale z tego co widze za oknem bieda i cierpienia nie zniknely ze swiata, ba z polski nawet. Wiec koncz gadke i do pomocy ruszaj bo bliznim trzeba pomagac, a teraz nie ma wojny i jest latwiej.
Cytat:
Rano podziel sie sukcesami.
No bo chyba nie jestes obojetny na krzywde obcych polakow?
Co to ma do rzeczy?

Cytat:
No i nie trzeba sluchac pisu zeby bzdury zobaczyc.
Bezedury nie związane z zagadnieniem.
Po co piszesz o PIS'ie?To jakiś argument?
A to, że nie ma wojny, to ja wiem.Temat jest o zasadniczej służbie wojskowej i stosunku do niej.Temat nieco zboczył z toru i wszedł w tematy współczesnej wojny i znaczeniu piechoty z poboru.

Cytat:
A nasmaruje cos wiecej - zobaczmy jak wyszli na kolaborowaniu np francuzi, napewno szczali w gacie tak sie bali. To tylkom pierwszy przyklad z brzegu. I nie uwierze jak powiesz ze nie chcialbys mieszkac jak francuz ktory patrzy na polske jak my na bialorus, no moze ukraine.
Totalne bzdury wypisujesz.Naród francuski nie był uważany przez nazistów jako podludzie.Wystarczył, że oddali swoich żydów i byli O.K.Niemcy mieli zupełnie inny stosunek do Francji.A mimo to był tam silnie rozwinięty ruch oporu. Naród Polski od samego początku miał być powoli zamieniany na niewolników oraz eksterminowany.Pamiętasz określenie "Przestrzeń życiowa" i gdzie miała być realizowana.

Cytat:
JAkby nas niemcy napadli to od reki moge sie wyrzec obywatelstwa i na jezyk zapisac. Tam jest cywilizacja a tu nie.
Np.?

Edit.Jeździłem do Holandii przez kilka lat do pracy.(Remonty domów).Pracowałem bardzo ciężko.Teraz dzięki zawartym ta znajomością handluje używanymi meblami ,sprzętem RTV, komputerami.W kraju nie przepracowałem ani godziny swojego życia.Nie dlatego, że nie mogłem, ale dlatego, że tak miałem wygodniej i lepiej.Państwo nigdy nic mi nie dało(Po za edukacją), bo tego nie oczekiwałem.Nie czekałem na darmochę tylko zapieprzałem..Nie wiem skąd u ciebie tyle pogardy dla Polski.Nikogo za to nie winę, że pracowałem za granicą.Tam było fajnie, poznałem ludzi, zwyczaje itd.Ale nadal mieszkam i będę mieszkać w Polsce.I jeśli przyjdzie co do czego to nie jest dla mnie żaden problem żeby ją bronić.
Myślisz, że na zachodzie nie mają swoich Kaczyńskich(no może bliźniaków to nie), Lepperów, Giertychów?

Cytat:
Napisany przez mgit Podgląd Wiadomości
To przez takich jak ty ścigają biednych poborowych i ED'a

Zamkną go w koszary i będzie ci przykro chociaż byś się pewnie cieszył z jego nieszczęścia
@ED'a damy do obrony cywilnej.

Edit.Teraz oglądam Grey's Anatomy.Wracam ok.03:00

Ostatnio zmieniany przez Burt : 09.10.2007 o godz. 23:26
Burt jest offline   Odpowiedz cytując ten post