Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.10.2007, 20:17   #1
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Reetou Podgląd Wiadomości
Chciałbym jak Ty, nie mieć tu żadnych wątpliwości....
Wątpliwości mam wiele i wraz z nimi ewoluują moje poglądy. Na chwilę obecną są takie, jakie przedstawiłem. Ale po to biorę udział w podobnych do tej dyskusjach, żeby ewentualnie je rozwijać.

Cytat:
Leży na łóżku bliska mi osoba, podtrzymywana przy życiu za pomocą maszyn. Czy zdecydowałbym się wyłączyć te maszyny? A jeśli za dzień, za miesiąc, za rok ta świadomość się pojawi?
To inna i bardzo trudna decyzja. Ale zauważ, że nie o tym rozmawiamy.

Cytat:
Nie chciałbym, żeby po śmierci ktoś profanował ciało bliskiej mi osoby... jakimiś szczypcami...
Nie wiem, kto mówi tu o profanacji. Łączysz dwa różne tematy - aborcji i ewentualnie eutanazji (może nie dokładnie, ale tak to nazwę), których ja tutaj nie chcę traktować razem.

@ Kris

Jeśli "szkoda ci czasu" to po co w ogóle piszesz takie uwagi. Nie musisz się zgadzać z tym, co piszę, ale albo masz jakieś konkretne uwagi, albo nie odzywaj się wcale. Bo napisać, że czyjeś zdanie to "bełkot" jest prosto. Tyle, że do niczego to nie prowadzi (poza tym, że nie jest to przyjemne).

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online