Cytat:
Napisany przez ed hunter
właśnie się zastanawiam, czy kłamanie w mediach można ścigać tylko z powództwa cywilnego? chodzi mi o WSI 24 i agenturę pod słońcem...
ja *******ę  "mają sygnały" ktoś im powiedział, kto? no zgadnijcie kto?
NO! "obrońcy ""demokracji""" 
|
No jak, zgłaszała na pewno to Samoobrona, nie zdziwiłbym się jeśli również LRP. I mają rację! Bo to naprawdę tak wygląda i jest ewidentnym łamaniem pewnych istniejących przepisów. A że krajowe drogi szybkiego odwołania się od tego już się zakończyły (prezes KRRT nie widzi problemu), to zwrócili się za granicę. Słusznie.
Ale to inna sprawa, z bieżących mamy debatę. Moim zdaniem Tusk wypadł nadspodziewanie dobrze, a Kaczyński w polotach był akceptowalny, przez większość jednak beznadziejny, albo wręcz żałosny (klepiąc co chwila te same formułki, które już wszyscy słyszeliśmy w telewizji). Chciałem napisać, że Tusk zmiażdżył Kaczyńskiego, ale że to stwierdzenie się co chwila pojawia na Onecie, to tylko powiem, że w pełni się z nim zgadzam
Swoją drogą zastanawiam się, jak wielkim zwolennikiem PiS-u trzeba teraz być, żeby uważać, że na tej debacie Kaczyński wypadł lepiej..?