Dyskusja: Piłka Nożna
Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.10.2007, 00:31   #7
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez ro29 Podgląd Wiadomości
mhmm .. a Lech nie ma dobrego oświetlenia ... albo murawy ??

Dla mnie Legia ma ten plus, że jest w stolicy - i niewiele więcej ...

Pozdrawiam
ro29
ale ja wcale nie piszę, że Legia jest super i powinny na tym stadionie odbywać się mecze częściej niż w innych miastach. po prostu PZPN ma jakiś w tym interes, aby grało się na maleńkim stadionie w Warszawie...

i nie wyskakiwać mi tu z zakompleksionymi wypowiedziami na temat nielubienia Warszawy! ja też nie lubię Warszawy a jednocześnie ją kocham - takie miasto pokopane

a dla ciekawych stadioniku Legii polecam stronę i wirtualny podgląd

http://www.legialive.pl/stadion.php
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post